Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||
Ondernemingsnummer: | 0707.979.739 | ||
Status van de entiteit: | Actief | ||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.305.755.128 | ||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||
Begindatum: | 1 september 2020 | ||
Naam van de vestigingseenheid: |
Theodor Naam in het Frans, sinds 1 september 2020 | ||
Adres van de vestigingseenheid: |
Rue Grande(SG) 1
7330 Saint-Ghislain Sinds 1 september 2020 | ||
Telefoonnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Faxnummer: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
E-mail: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
Webadres: | Geen gegevens opgenomen in KBO. | ||
| |||
Toelatingen | |||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||
| |||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.520 - Vervaardiging van consumptie-ijs Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.61002 - Vervaardiging van graanpreparaten voor het ontbijt Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.711 - Industriële vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71101 - Industriële vervaardiging van bakkerijproducten hoofdzakelijk bestemd voor levering aan de detailhandel, horecabedrijven, enz.: brood, gebakjes, taarten en ander vers of diepgevroren banketbakkerswerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71102 - Vervaardiging van bakkerijproducten in de vorm van deeg Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.71201 - Ambachtelijke vervaardiging van brood, broodjes, verse cakes, taarten en ander vers banketbakkerswerk door warme bakkers Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.720 - Vervaardiging van beschuit en biscuit en van ander houdbaar banketbakkerswerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72001 - Vervaardiging van beschuit, koekjes, peperkoek, enz. Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.72002 - Vervaardiging van ander houdbaar banketbakkerswerk, exclusief diepvriesproducten Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.820 - Vervaardiging van cacao, chocolade en suikerwerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82002 - Vervaardiging van chocolade en chocoladeproducten. Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 10.82003 - Vervaardiging van suikerwerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.38901 - Groothandel in meel en producten voor bakkerijen Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.38906 - Groothandel in desserten Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.38907 - Overige gespecialiseerde groothandel in voedingswaren, n.e.g. Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 46.391 - Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.24101 - Kleinhandel in brood en banketbakkerswerk Sinds 1 september 2020 | |||
Hoofdactiviteit: 47.251 - Detailhandel in wijnen en geestrijke dranken in gespecialiseerde winkels Sinds 1 oktober 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.102 - Eetgelegenheden met beperkte bediening Sinds 1 oktober 2021 | |||
Hoofdactiviteit: 56.10204 - Verkoop aan de toog of via telefoon, fax, internet van eetwaren en dranken : tearooms, ijssalons, enz. Sinds 1 september 2020 | |||
Nevenactiviteit: 56.301 - Cafés en bars Sinds 1 oktober 2021 | |||
| |||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(1) | |||
Hoofdactiviteit: 10.712 - Ambachtelijke vervaardiging van brood en van vers banketbakkerswerk Sinds 1 februari 2024 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.