shadow

Vestigingseenheidsgegevens

Algemeen

Ondernemingsnummer:0674.579.174
Status van de entiteit:Actief
Nummer van de vestigingseenheid:2.263.693.849
Status van de vestigingseenheid:Actief
Begindatum:1 juli 2017
Naam van de vestigingseenheid: Saveurs du Sud
Naam in het Nederlands, sinds 1 juli 2017
Adres van de vestigingseenheid:
Boomkensstraat   20
2531   Boechout
Sinds 1 juli 2017
Telefoonnummer:
+32 (486) 247633 Sinds 1 juli 2017(1)
Faxnummer:Geen gegevens opgenomen in KBO.
E-mail:
info@traiteur-saveursdusud.beSinds 1 juli 2017(1)
Webadres:
http://www.traiteur-saveursdusud.be/ Sinds 1 juli 2017(1)
 
 

Toelatingen

Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)?  Klik hier
 
 

Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g.
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 47.761 - Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 47.990 - Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz.
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz.
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 70.220 - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 70.22001 - Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz.
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 71.209 - Overige technische testen en toetsen
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 71.20904 - Uitvoeren van testen en analyses op het gebied van de voedingshygiëne
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 74.909 - Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten
Sinds 1 juli 2017
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs
Sinds 1 juli 2017
 
 

RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2)

Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering
Sinds 1 juli 2017
 
 
Geen gegevens opgenomen in KBO.

(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.

(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.