Vestigingseenheidsgegevens
Algemeen | |||||
Ondernemingsnummer: | 0674.579.174 | ||||
Status van de entiteit: | Actief | ||||
Nummer van de vestigingseenheid: | 2.263.693.750 | ||||
Status van de vestigingseenheid: | Actief | ||||
Begindatum: | 20 april 2017 | ||||
Naam van de vestigingseenheid: |
Saveurs du Sud Naam in het Nederlands, sinds 20 april 2017 | ||||
Adres van de vestigingseenheid: |
Troyentenhoflaan 1
2600 Antwerpen Sinds 20 april 2017 | ||||
Telefoonnummer: |
| ||||
Faxnummer: |
| ||||
E-mail: |
| ||||
Webadres: |
| ||||
| |||||
Toelatingen | |||||
Toelatingen ingeschreven bij het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV)? Klik hier | |||||
| |||||
Activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 10.850 - Vervaardiging van bereide maaltijden en schotels Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85001 - Productie van vers bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85011 - Productie van diepgevroren bereide maaltijden die vlees bevatten Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 10.85021 - Productie van vers bereide maaltijden die vis bevatten Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.299 - Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.29903 - Overige kleinhandel in voedings- en genotmiddelen in gespecialiseerde winkels, n.e.g. Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.761 - Detailhandel in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen in gespecialiseerde winkels Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 47.990 - Overige detailhandel, niet in winkels en exclusief markt- en straathandel Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.101 - Eetgelegenheden met volledige bediening Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10101 - Restaurant van het traditionele type Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.10103 - Restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen, enz. Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21001 - Klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van maaltijden en bereide schotels Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.21002 - Organiseren en verzorgen van bruiloften, banketten, cocktails, lunches, recepties, enz. Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 56.290 - Overige eetgelegenheden Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 70.220 - Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 70.22001 - Verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op het gebied van planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, enz. Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 71.209 - Overige technische testen en toetsen Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 71.20904 - Uitvoeren van testen en analyses op het gebied van de voedingshygiëne Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 74.909 - Overige gespecialiseerde wetenschappelijke en technische activiteiten Sinds 20 april 2017 | |||||
Hoofdactiviteit: 85.599 - Overige vormen van onderwijs Sinds 20 april 2017 | |||||
| |||||
RSZ-activiteiten Nacebel-code versie 2008(2) | |||||
Hoofdactiviteit: 56.210 - Catering Sinds 23 mei 2017 |
| ||
Geen gegevens opgenomen in KBO. |
(1)De contactgegevens werden gescheiden van de adresgegevens. Hierdoor is het mogelijk dat de begindatum van het contactgegeven niet juist is. Meer info over de correctie vindt u hier.
(2)Op 1/1/2008 is de EG-classificatie van de Nacebelcodes gewijzigd. Public search toont zowel de bestaande activiteiten volgens de oude Nacebelcode 2003, geldig tot 31/12/2007, als de nieuwe code (en omschrijving) 2008, geldig vanaf 1/1/2008. Het betreft dus een louter administratieve conversie en geen wijziging van de activiteiten van de entiteit of de vestigingseenheid.